diumenge, 6 d’octubre del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 7 d’octubre de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 7 d’octubre de 2024 / Jornada Mundial pel Treball Decent - Dia Mundial del Cotó - Dia Internacional de la Neuràlgia Trigeminal

----------

«Demà haurà passat un any de l'atac terrorista contra la població a Israel, a la qual renovo la meva proximitat. No oblidem que encara hi ha molts ostatges a Gaza, per als quals demano l'immediat alliberament. Des d'aquell dia, Orient medio s'ha sumit en un sofriment cada vegada més greu, amb accions militars destructives que continuen colpejant a la població palestina. Aquesta població està sofrint moltíssim a Gaza i en els altres territoris. Es tracta, en la major part, de civils innocents, que han de rebre tota l'ajuda humanitària que necessitin. Demano un alto el foc immediat en tots els fronts, inclòs el Líban. Resem pels libanesos, especialment pels habitants del sud, obligats a deixar els seus pobles».

 

(Del Papa Francesc després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 6 d’octubre de 2024 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Qui són els altres que haig d’estimar?». (Lluc 10,25-37).

----------          

Santoral:

-Mare de Déu del Roser.

-Sant Marc, papa. 

-Sant Sergi, màrtir. 

-Santa Julita, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada