dilluns, 1 d’abril del 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts de l’Octava de Pasqua, 2 d’abril de 2024

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts de l’Octava de Pasqua, 2 d’abril de 2024 / Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme - Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil

----------

«Avui, dilluns de l'Octava de Pasqua, l'Evangeli ens mostra l'alegria de les dones per la resurrecció de Jesús: elles, diu el text, van sortir del sepulcre amb "gran alegria" i "van córrer a explicar-lo als seus deixebles". Aquesta alegria, nascuda precisament de la trobada viva amb el Ressuscitat, és una emoció desbordant, que les impulsa a difondre i contar el que han vist. Compartir l'alegria és una experiència meravellosa, que aprenem des de molt petits: pensem en un nen que treu una bona nota a l'escola i no veu l'hora d'ensenyar-la-hi als seus pares, o en un jove que aconsegueix el seu primer èxit esportiu, o en una família en la qual neix un nen. Intentem recordar, cadascun de nosaltres, un moment tan feliç que fins i tot ens va costar expressar-lo amb paraules, però que vam voler comptar de seguida a tots!».

 

(Del Papa Francesc abans de la pregària del Regina Caeli – Plaça de Sant Pere del Vaticà – Dilluns del Àngel, 1 d’abril de 2024).

----------          

Paraula del Senyor:

«Li diu Jesús: Maria! Ella es gira i li diu en la llengua dels hebreus: Rabuni, que vol dir “mestre”». (Joan 20,16).       

----------          

Santoral:

-Sant Francesc de Pàola, ermità. 

-Sant Francesc Coll i Guitart, sacerdot.

-Santa Maria Egipcíaca, penitent.

----------

Tingueu un bon dimarts!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada