divendres, 8 de desembre del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 9 de desembre de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 9 de desembre de 2023 / Dia Internacional contra la Corrupció - Dia Internacional per a la Commemoració i Dignificació de les Víctimes del Crim de Genocidi i per a la Prevenció d'aquest Crim - Dia Mundial de la Informàtica - Dia Internacional de la Dignitat de Nens, Nenes i Adolescents Treballadors

----------

«Aquesta tarda aniré a Santa Maria la Major i després a la plaça d'Espanya per a resar a la Verge. Us demano a tots, especialment als fidels de Roma, que us uniu espiritualment a mi en aquests gestos d'encomanament a la nostra Mare, resant especialment per la pau, la pau a Ucraïna, la pau en Palestina i Israel, i en totes les terres ferides per les guerres. Demanem pau, que els cors es pacifiquin, que hi hagi pau!».

 

(Del Papa Francesc després de la pregària de l’Àngelus – Divendres, 8 de desembre de 2023 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues, anunciant la bona nova del Regne i guarint malalties i xacres de tota mena». (Mateu 9,35).            

----------         

Santoral:

-Sant Joan Dídac Cuauhtlatoatzin, indi mexicà.

-Sant Restitut, màrtir.

-Sant Pere Fourier, prevere.

-Santa Leocàdia (Llogaia o Llocaia), verge i màrtir.

-Santa Valèria, verge i màrtir.      

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada