divendres, 6 d’octubre del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 7 d’octubre de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 7 d’octubre de 2023 / Jornada Mundial pel Treball Decent - Dia Mundial del Cotó - Dia Internacional de la Neuràlgia Trigeminal - Dia Mundial del Pacient Ostomitzat

----------

«La fe cristiana és una lluita, una batalla interior per a vèncer la temptació de tancar-nos en nosaltres mateixos i deixar-nos habitar per l'amor d'un Pare que desitja la nostra felicitat. És una lluita bella perquè, quan deixem vèncer al Senyor, el nostre cor exulta de plenitud i la nostra existència s'il·lumina amb un raig d'infinitud».

 

(Del volum que el Papa Francesc ha lliurat als membres del Sínode, publicat per la Llibreria Editrice Vaticana, i que reuneix dos dels seus discursos, un article de 1991 "Corrupció i pecat" reeditat en 2005 quan era arquebisbe a Buenos Aires, i un d'enguany, la "Carta als sacerdots de la diòcesi de Roma": la invitació és "a romandre vigilants i combatre, amb la força de l'oració, qualsevol cessió a la mundanitat espiritual").

----------

Paraula del Senyor:

«T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos». (Lluc 10,21). 

----------         

Santoral:

-Mare de Déu del Roser.

-Sant Marc, papa. 

-Sant Sergi, màrtir. 

-Santa Julita, verge i màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada