dimarts, 6 d’abril del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / DIMECRES DE PASQUA, 7 d’abril de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / DIMECRES DE PASQUA, 7 d’abril de 2021 / Dia Mundial de la Salut - Dia Internacional de Reflexió sobre el Genocidi de 1994 contra els Tutsis a Ruanda

----------

«Finalment, el tercer anunci de Pasqua: Jesús, el Ressuscitat, ens estima sense límits i visita totes les situacions de la nostra vida. Ell ha establert la seva presència en el cor del món i ens convida també a nosaltres a sobrepassar les barreres, a superar els prejudicis, a acostar-nos als qui estan al costat de nosaltres cada dia, per a redescobrir la gràcia de la quotidianitat. Reconeguem-ho present en les nostres Galilees, en la vida de cada dia. Amb Ell, la vida canviarà. Perquè més enllà de tota derrota, maldat i violència, més enllà de tot sofriment i més enllà de la mort, el Ressuscitat viu i el Ressuscitat governa la història».

 

(De l’homilia del Papa Francesc a la Missa de la Vetlla Pasqual – Basílica de Sant Pere del Vaticà – Altar de la Càtedra – Dissabte Sant, 3 d’abril de 2021).

----------

Paraula del Senyor:

«Aquell mateix dia, dos dels deixebles feien camí cap a un poble anomenat Emmaús i conversaven entre ells de tot el que havia passat. Mentre conversaven i discutien, Jesús mateix se'ls va acostar i es posà a caminar amb ells, però els seus ulls eren incapaços de reconèixer-lo». (Lluc 24,13-16). 

-----------

Santoral:

-Sant Joan Baptista de La Salle, prevere. 

-Sant Epifani, bisbe.

-Sant Germà, monjo.

----------

Tingueu un bon Dimecres de Pasqua!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada