dimecres, 25 de desembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 26 de desembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 26 de desembre de 2019 / Dia segon dins l’octava de Nadal
----------
«Que l'Emmanuel sigui llum per a tota la humanitat ferida. Que s'estovi el nostre cor, sovint endurit i egoista, i ens faci instruments del seu amor. Que, a través dels nostres pobres rostres, regali el seu somriure als nens de tot el món, especialment als abandonats i als que han patit a causa de la violència. Que, a través dels nostres braços febles, vesteixi als pobres que no tenen amb què cobrir-se, doni el pa als qui tenen fam, curi als malalts. Que, per la nostra fràgil companyia, estigui a prop de les persones grans i soles, dels migrants i dels marginats. Que, en aquest dia de festa, concedeixi la seva tendresa a tots, i il·lumini les tenebres d'aquest món».

(Del Missatge del Papa Francesc a la seva benedicció Urbi et Orbi (a la ciutat i al món sencer), ahir al migdia, des de la Lògia de la Basílica de Sant Pere de Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Aneu alerta amb la gent: per causa meva us portaran als tribunals i us assotaran a les sinagogues, i us conduiran davant els governadors i els reis perquè doneu testimoni davant d'ells i davant els pagans» (Mateu 10,17-18).
-----------
Santoral:
-Sant Esteve, diaca i primer màrtir. 
-Sant Dionís, papa i màrtir.
-Sant Zòsim, papa.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada