dimecres, 12 de juliol del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 13 de juliol de 2017

Dijous, 13 de juliol de 2017

      BON DIA
-------------------------------
(Del missatge del Papa Francesc al Simposi Internacional de Catequètica que se celebra de l'11 al 14 de juliol a Buenos Aires):

«Sant Francesc d’Assis, quan un dels seus seguidors li insistia perquè li ensenyés a predicar, li va respondre d'aquesta manera:

“Germà, quan vam visitar els malalts, ajudem als nens i donem menjar als pobres, ja estem predicant”. En aquesta bella lliçó es troba tancada la vocació i la tasca del catequista.

Ser catequistes no és una feina sinó que és un do. Us convido a ser creatius, i buscar diferents mitjans i formes per anunciar Crist.

Reitero: la catequesi no és un treball o una tasca externa a la persona del catequista, sinó que “s’és” catequista i tota la vida gira entorn d'aquesta missió.

De fet, ser catequista és una vocació de servei a l'Església, el que s'ha rebut com a do de part del Senyor cal a la vegada transmetre-ho.

Els mitjans poden ser diferents però l'important és tenir present l'estil de Jesús, que s'adaptava a les persones que tenia davant seu per fer-los pròxim l'amor de Déu.

Cal saber “canviar”, adaptar-se, per fer el missatge més proper, tot i que és sempre el mateix, perquè Déu no canvia sinó que renova totes les coses en Ell».
-------------------------------

Santoral d’avui:

-Sant Enric, emperador germànic.
-Sant Eusebi de Cartago, bisbe.
-Santa Teresa de Jesús dels Andes, verge carmelitana xilena.
-Santa Sara, verge.
-Santa Mildreda, abadessa.
-Sant Murita, diaca.
-Sant Salutari, diaca i màrtir.
-Sants Joel i Esdres, profetes.
-------------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada