dissabte, 22 d’agost del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 23 d’agost de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 23 d’agost de 2020 / Dia Europeu de Commemoració de les Víctimes de l'Estalinisme i el Nazisme - Dia Internacional per al Record del Comerç d'Esclaus i la seva Abolició

----------

«Tots estem preocupats per les conseqüències socials de la pandèmia. Molts volen tornar a la normalitat i reprendre les activitats econòmiques. Cert, però aquesta “normalitat” no hauria d'incloure les injustícies socials i la degradació de l'ambient. La pandèmia és una crisi i d'una crisi no se surt iguals: o sortim millors o sortim pitjors. Nosaltres hem de sortir millors, per a millorar les injustícies socials i la degradació ambiental. Tenim una oportunitat per a construir una cosa nova: donar impuls a una economia on les persones, i sobretot els més pobres, estiguin en el centre; que contribueixi a la inclusió dels marginats, a la promoció dels últims, al bé comú i la cura de la creació».

 

(i 4.-Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 19 d’agost de 2020,  transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà). 

----------

Paraula del Senyor:

«I jo et dic que tu ets Pere, i sobre aquesta pedra edificaré la meva Església, i les forces del reialme de la mort no la podran dominar». (Mateu 16,18). 

----------

Santoral:

-Mare de Déu de la Font de la Salut.

-Santa Rosa de Lima, verge terciària dominicana.  

-Sant Felip Benici, prevere servita.

-Santa Fructuosa, màrtir.

-Sant Ovidi, màrtir.

-Sant Valerià, màrtir.

----------

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana XXI de Durant l’Any.  

----------

Litúrgia de les Hores:

Setmana I del Salteri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada