divendres, 21 d’agost del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 22 d’agost de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 22 d’agost de 2020 / Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes d'Actes de Violència Motivats per la Religió o les Creences

----------

«Crist mateix, que és Déu, s'ha despullat a si mateix, fent-se igual als homes; i no ha triat una vida de privilegi, sinó que ha triat la condició de servent. Va néixer en una família humil i va treballar com a artesà. Al principi de la seva predicació, va anunciar que en el Regne de Déu els pobres són benaurats. Estava enmig dels malalts, els pobres i els exclosos, mostrant-los l'amor misericordiós de Déu. Per això, els seguidors de Jesús es reconeixen per la seva proximitat als pobres, als petits, als malalts i als presos, als exclosos, als oblidats, a qui està privat d'aliment i roba».

 

(3.-Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 19 d’agost de 2020,  transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«El més important d'entre vosaltres, que es faci el vostre servidor. El qui s'enalteixi serà humiliat, però el qui s'humiliï serà enaltit». (Mateu 23,11-12).

-----------

Santoral:

-Benaurada Verge Maria Reina, i altres advocacions.

-Sant Timoteu, màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada