dijous, 20 d’agost del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 21 d’agost de 2020

 Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 21 d’agost de 2020 / Dia Internacional de Commemoració i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme

----------

«L'opció preferencial pels pobres i la virtut de la caritat no és una opció política; ni tampoc una opció ideològica, una opció de partits. L'opció preferencial pels pobres està en el centre de l'Evangeli. I el primer a fer-ho ha estat Jesús. Ell, sent ric, s'ha fet pobre per a enriquir-nos a nosaltres. S'ha fet un de nosaltres i per això, en el centre de l'Evangeli, en el centre de l'anunci de Jesús està aquesta opció».

 

(2.-Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 19 d’agost de 2020,  transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Mestre, quin és el manament més gran de la Llei? Jesús li digué: Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l'ànima i amb tot el pensament.  Aquest manament és el més gran i el primer. El segon li és semblant: Estima els altres com a tu mateix. Tots els manaments de la Llei i dels Profetes es fonamenten en aquests dos». (Mateu 22,36-40).

-----------

Santoral:

-Sant Pius X, papa. 

-Sant Privat, bisbe i màrtir. 

-Sants Bonosi i Maximià, màrtirs. 

-Santa Ciríaca, viuda i màrtir.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada