dimecres, 25 de setembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 26 de setembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous 26 de setembre de 2019 / Dia Europeu de les Llengües - Dia Internacional per a l'Eliminació Total de les Armes Nuclears
----------
«Els diaques a l'Església no són sacerdots de segona classe, no. Són custodis de la Paraula i la caritat. Són els custodis del servei a l'Església. I és precisament aquesta harmonia entre el servei a la Paraula i el servei a la caritat el que representa el llevat que fa créixer el cos eclesial.

Els càncers diabòlics com són la murmuració i la calumnia (que ja van patir els primers diaques, especialment Esteve), neixen de la voluntat de destruir la reputació d'una persona, agredeixen al cos eclesial, i el danyen greument».

(del Papa Francesc en la 9a. Catequesi sobre el Llibre dels Fets dels Apòstols en l’Audiència General d’ahir dimecres 25 de setembre de 2019 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Herodes va dir: A Joan, jo el vaig fer decapitar. Però, qui és aquest de qui sento a dir tot això? I tenia ganes de veure Jesús» (Lluc 9,9).
-----------
Santoral:
-Sant Cosme i Sant Damià (anomenats “els sants metges”), germans bessons màrtirs de Síria, patrons dels metges i els farmacèutics.
-Sant Pau VI, papa.
-Sant Nil, abat.
-Santa Justina, verge i màrtir.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada