dimarts, 20 d’agost del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dimecres 21 d’agost de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral del dia / Dimecres 21 d’agost de 2019 / Dia Internacional de Commemoració i Homenatge a les Víctimes del Terrorisme
----------
«Aquest Hospital fluvial és sobretot una resposta al mandat del Senyor, que segueix enviant els seus deixebles a anunciar el Regne de Déu i a curar als malalts. Aquesta iniciativa de l'Església, que està cridada a ser un "Hospital de campanya", es fa realitat acollint a tots, sense distinció ni condicions, i es presenta ara també com un "Hospital sobre l'aigua", signe de fe i de solidaritat portant consol espiritual i calma a les convulsions dels homes i dones necessitats, abandonats a la seva sort».

(del missatge del Papa Francesc amb motiu de la inauguració del Vaixell Hospital que porta el seu nom, i que permetrà l'accés a la salut de les poblacions indígenes i riberenques més necessitades de l'Amazones - Dimarts 20 d’agost de 2019).
----------
Paraula del Senyor:

«Vingueren, doncs, els qui havien començat a treballar al final de la tarda i van cobrar un denari cada un. Quan va tocar als primers, es pensaven que cobrarien més, però també van rebre un denari» (Mateu 20,9-10).
----------
Santoral:
-Sant Pius X, papa. 
-Sant Privat, bisbe i màrtir. 
-Sants Bonosi i Maximià, màrtirs. 
-Santa Ciríaca, viuda i màrtir.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada