dimarts, 23 d’abril del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 24 d'abril de 2019


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 24 d’abril de 2019 – Dia Mundial de l’Animal de Laboratori - Dia Mundial de la Meningitis –Dia Nacional de la Fibrosi Quística - Dia Internacional Sense Soroll - Dia Internacional del Multilateralisme i la Diplomàcia per la Pau
----------
«Estimats germans i germanes, feliç Pasqua!

Avui l'Església renova l'anunci dels primers deixebles: ‘Jesús ha ressuscitat’. I de boca en boca, de cor a cor, ressona la crida a la lloança: ‘Al·leluia!... Al·leluia!’. En aquest matí de Pasqua, joventut perenne de l'Església i de tota la humanitat, voldria dirigir-me a cada un de vosaltres amb les paraules inicials de la recent Exhortació Apostòlica dedicada especialment als joves "Crist Viu":

Viu Crist, esperança nostra, i Ell és la més bella joventut d'aquest món. Tot el que Ell toca es torna jove, es fa nou, s'omple de vida. Ell viu i et vol viu! 

Ell està en tu, Ell està amb tu i mai se'n va. Per més que t'allunyis, allà hi ha el Ressuscitat, cridant-te i esperant-te per tornar a començar. Quan et sentis envellit per la tristesa, les rancúnies, les pors, els dubtes o els fracassos, Ell hi serà per tornar-te la força i l'esperança».
-------
(del Papa Francesc - Benedicció i Missatge "Urbi et Orbi" - Balcó central de la Basílica Vaticana - Diumenge de Pasqua de la Resurrecció del Senyor - 21 d'abril de 2019).
----------
Santoral d'avui:

-Sant Fidel de Sigmaringen, prevere caputxí i màrtir a Suïssa (1622).
-Sant Pere Ermengol, màrtir mercedari (cap al 1304) de la Guàrdia dels Prats (Conca de Barberà).
-Sant Gregori d'Elvira, bisbe.
-Santa Maria Eufràsia Pelletier, religiosa, fundadora Congregació del Bon Pastor.
-Sant Benet Menni, prevere, fundador Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor (HSCJ).
-Sants Cerasi i Febadi, bisbes.
-Sant Egbert, prevere.
----------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada