dilluns, 22 d’octubre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimarts 23 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimarts 23 d’octubre de 2018 - Dia Mundial d'Acció per a la Supervivència Infantil
---------------------------
«L'Església avui sent fortament la crida a sortir de si mateixa i anar a les perifèries, tant geogràfiques com existencials. El seu compromís d'abraçar les noves fronteres de missió implica no només entrar en nous territoris per portar-los l'Evangeli sinó també afrontar els nous reptes del nostre temps, com la migració, el secularisme i el món digital. Això significa estar present en aquelles situacions en què la gent percep l'absència de Déu, i tractar d'estar a prop d'aquells que, de qualsevol manera o forma, estan patint.

En aquesta època de canvi, que és més aviat un canvi d'època, estan cridats a estar atents a la presència i de l'acció de l'Esperit Sant, llegint els signes dels temps. Les noves situacions requereixen noves respostes. Sant Pau de la Creu va ser molt creatiu en respondre a les necessitats del seu temps, reconeixent - com diu la regla - que l'amor de Déu és el més enginyós i no es manifesta tant en les paraules com en les obres i en els exemples dels que estimen. La fidelitat creativa al vostre carisma els permetrà respondre a les necessitats dels homes d'avui, romanent prop de Crist sofrent per portar la seva presència a un món que pateix».
-------
(del discurs del Papa Francesc als participants en el Capítol General de la Congregació de la Passió de Jesucrist, Passionistes, als qui va rebre ahir dilluns 22 d'octubre per al matí, a la Sala del Consistori del Vaticà).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Joan de Capestrano (1386-1456), prevere franciscà, patró dels capellans castrenses.
-Sants Servand i Germà, màrtirs a Cadis.
-Santa Oda, verge.
-Sant Bertadi, bisbe i màrtir.
-Sant Severí, bisbe.
-Sant Gaudenci, bisbe.
-Sant Ver, bisbe.
-Sant Domici, prevere.
-Sant Romà, bisbe.
--------------------------

Tingueu un bon dimarts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada