dimarts, 23 d’octubre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 24 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 24 d’octubre de 2018 – Dia de les Nacions Unides - Dia Mundial d'Informació sobre el Desenvolupament - Dia Mundial de la Poliomielitis
----------
«Reflexiono sobre l'esperança, i la descric amb la imatge d'una dona embarassada que espera alegre la trobada amb el seu fill que ha de néixer, i cada dia posa les seves mans sobre la panxa per acariciar l'infant. De la mateixa manera, el cristià viu l'esperança de la trobada amb Jesús.

Viure en esperança és caminar cap a un premi, cap a la felicitat que no tenim aquí però que la tindrem allà, al cel. És una virtut difícil d'entendre. És una virtut humil, molt humil. És una virtut que mai decep: si tu esperes, mai seràs decebut. Mai, mai.

L'esperança és concreta, és de cada dia perquè és una trobada. I cada vegada que trobem Jesús en l'Eucaristia, en la pregària, en l'Evangeli, en els pobres, en la vida comunitària, fem un pas cap a aquesta trobada definitiva».
-------
 (de la homilia del Papa Francesc en la Missa matutina  celebrada a la Capella de la Casa de Santa Marta, ahir dimarts 23 d’octubre de 2018).
----------
Santoral d’avui:

-Sant Antoni-Maria Claret (Sallent 1807 - Fontfreda 1870), arquebisbe de Santiago de Cuba, fundador Missioners del Cor de Maria, a Vic (CMF, 1849), i Religioses de Maria Immaculada, a Cuba (IRMI, 1855). 
-Sant Martirià, mr.
-Sant Aretes, màrtir.
-Sant Evergisle, bisbe i màrtir.
-Sant Procle, bisbe.
-Sant Audacte, prevere i màrtir.
-Santa Duna, verge i màrtir.
-Sant Fortunat, lector i màrtir.
-Sant Maglori, bisbe.
----------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada