dimarts, 16 d’octubre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 17 d'octubre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 17 d’octubre de 2018 - Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa - Dia Mundial Contra el Dolor
----------
(1r. resum del missatge del Papa Francesc a l’Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), amb motiu de la Jornada Mundial de l'Alimentació 2018 celebrada ahir dimarts 16 d'octubre):

«La celebració anual de la Jornada Mundial de l'Alimentació posa en primera línia de l'actualitat internacional les necessitats, ànsies i esperances de milions de persones que no tenen el pa quotidià. Cada vegada són més els que, per desgràcia, formen part d'aquest nombre ingent d'éssers humans que no tenen res, o gairebé res, que per menjar. 

Tots estem convidats a redoblar el nostre ardor perquè a ningú li falti l'aliment necessari, ni en quantitat ni en qualitat.

Els pobres esperen de nosaltres una ajuda eficaç que els tregui de la seva prostració, no mers propòsits, o convenis que, després d'estudiar detalladament les arrels de la seva misèria, donin com a fruit únicament solemnes esdeveniments, compromisos que mai arriben a materialitzar-se o vistoses publicacions destinades només a engrossir catàlegs de biblioteques». 
----------
Santoral d’avui:

-Sant Ignasi d’Antioquia, bisbe successor de Pere i màrtir a Roma (107). 
-Sant Rodolf, màrtir.
-Santa Exupèria, màrtir.
-Sant Víctor, màrtir.
-Sant Notelm, bisbe.
-Sant Heró, bisbe i màrtir.
-Santa Mamelta, màrtir.
-Sant Marià, màrtir.
----------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada