divendres, 7 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 8 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 8 de setembre de 2018 - Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia del Cooperant
---------------------------
«Quan avui es parla d'una aliança educativa entre l'escola i la família, es fa sobretot per denunciar la seva decadència: el pacte educatiu està en decadència. La família ja no aprecia, com fa temps, el treball dels mestres - sovint pagats malament- i aquests senten com una intromissió molesta la presència dels pares a les escoles, acabant per deixar-los al marge o per considerar-los adversaris.

Si vosaltres els pares necessiteu als mestres, l'escola us necessita també a vosaltres i no pot aconseguir els seus objectius sense establir un diàleg constructiu amb els que tenen la responsabilitat principal del creixement dels seus alumnes. Com assenyala l'exhortació 'L'Alegria de l'Amor': L'escola no substitueix els pares sinó que els complement».
-------
(del Papa Francesc, ahir divendres 7 de setembre de 2018 a l'Aula Pau VI del Vaticà, en l'Audiència als membres de l'Associació Italiana de Pares, amb motiu del cinquanta aniversari de la seva fundació).
---------------------------
Santoral d’avui:

-El Naixement de la Verge Maria, festa de la tradició oriental (s. V) i de nombroses advocacions: Núria, Queralt, Meritxell,  Àfrica, la Caridad del Cobre, la Cisa, Covadonga, Gràcia, Guadalupe, el Mont,  Queralt, el Tura, la Victòria...(marededéus trobades) i d’altres.

-Sant Adrià, soldat màrtir.
-Sant Sergi I, papa.
-Santa Adela, religiosa.
-Sant Nèstor, màrtir.
-Sant Alfons, monjo.
---------------------------
Feliç dissabte i bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada