dijous, 6 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui divendres 7 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui divendres 7 de setembre de 2018
---------------------------
«La salvació de Jesús no és "cosmètica" sinó que transforma. Per fer-li lloc cal reconèixer pecadors i acusar-se a si mateix, no als altres.

Hi ha persones que viuen parlant dels altres, acusant els altres i mai pensant en si mateixos i quan em confesso, com em confesso?, com els lloros? Bla, bla, bla, ... Jo vaig fer això, això ... Però el teu cor toca el que has fet? Tantes vegades, no. Vas allà per fer cosmètica, a maquillar-una mica per sortir guapo. Però no has entrat completament en el teu cor, perquè no has fet lloc, perquè no has estat capaç d'acusar-te a tu mateix.

Un senyal que una persona no sap, que un cristià no sap com acusar-se a si mateix és quan està acostumat a acusar els altres, a parlar dels altres, a posar el seu nas en la vida dels altres. Això és un mal senyal. Jo faig això? És una bona pregunta per arribar al cor. 

Demanem avui al Senyor la gràcia, la gràcia de trobar-nos davant Ell amb aquest estupor que dóna la seva presència i la gràcia de sentir-nos pecadors, però concrets i dir com Pere: "Allunya't de mi perquè sóc un pecador"».
-------
(de la homilia del Papa Francesc a la Missa matutina  celebrada a la Capella de la Casa de Santa Marta ahir dijous 6 de setembre de 2018).

-----------------------------
Santoral d’avui:

-Beata Eugènia Picco, verge i religiosa.
-Sant Albí, bisbe.
-Santa Regina, verge i màrtir. 
-Santa Judit, personatge bíblic.
-Sant Evorci, bisbe.
-Sant Augustal, bisbe.
-Sant Nemori, diaca i màrtir.
-Sant Anastasi, màrtir.
-Santa Amalberta, abadessa.
---------------------------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada