dissabte, 29 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 30 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 30 de setembre de 2018 – Dia Internacional de les Persones Sordes - Dia Internacional de la Traducció
--------------------------
(del Papa Francesc amb ocasió del 60è Dia Internacional de les Persones Sordes, en un missatge dirigit a l'Ens Nacional de Sords "E.N.S." d’Itàlia):

«Per a les persones sordes el primer lloc d'inclusió és la família. Per tant, també en aquest cas, les famílies amb persones sordes són protagonistes de la renovació de la mentalitat i l'estil de vida.

Les persones més vulnerables són els nens que tenen dificultats per participar en la vida escolar, els ancians que experimenten la solitud i l'abandó, els joves que perden el sentit de la vida i veuen que els roben el futur i els seus millors somnis.

Encara queda molt per fer de cara a la promoció de les persones sordes, superant l'aïllament de moltes famílies i rescatant aquells que encara són objecte de discriminació inacceptable».
--------------------------
Santoral d’avui:

 -Sant Jeroni, prevere i doctor de l’Església, dàlmata, mort a Betlem (420), patró dels llibreters, biblistes i traductors.
 -Santa Sofia, viuda.
-Sant Ambert, abat.
-Sant Gregori, bisbe.
-Sant Honori, bisbe.
-Sant Leopard, màrtir.
-Sant Conrad, bisbe i cardenal.
-Sant Urs, màrtir.
-Sant Antoní, soldat i màrtir.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana XXVI de durant l’any. 
Litúrgia de les Hores:
2a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada