dimarts, 25 de setembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 26 de setembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 26 de setembre de 2018 - Dia Europeu de les Llengües - Dia Internacional per a l'Eliminació Total de les Armes Nuclears
---------------------------
«Molts joves no ens demanen res perquè no ens consideren interlocutors significatius per a la seva existència. Alguns fins i tot, demanen que els deixem en pau, senten la presència de l'Església com una cosa molesta i fins i tot irritant.

Els indignen els escàndols econòmics i sexuals davant els quals no veuen una ferma condemna, el no saber interpretar adequadament la vida i la sensibilitat dels joves per falta de preparació, o simplement el paper passiu que els assignem.

Un altre problema a què s'enfronten els joves: la percepció que l'amor ha mort. Són molts els que tenen aquesta experiència: veuen que s'acaba l'amor dels seus pares, es dissol l'amor de parella tot just casats, experimenten el desamor quan a ningú li importa que hagin d'emigrar a buscar feina o se'ls miri de reüll per ser estrangers.

Joves: L'amor no és mort, ens crida i ens envia. Demana només que obrim el cor.
-------
(del Papa Francesc a la trobada ecumènica amb els joves en l'Església luterana de Sant Carles de Tallin, Estònia, ahir dimarts 25 de setembre).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Cosme i Sant Damià (anomenats “els sants metges”), germans bessons màrtirs de Síria, patrons dels metges i els farmacèutics.
-Beat Pau VI, papa.
-Sant Nil, abat.
-Santa Justina, verge i màrtir.
-Sant Amanç, prevere.
-Sant Emerà, bisbe.
-Sant Enric, monjo.
-Sant Cal·lístrat, màrtir.
-Sant Eusebi, bisbe.
--------------------------
Tingueu un feliç dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada