diumenge, 26 d’agost del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 27 d'agost de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 27 d’agost de 2018
---------------------------
«Reconeguem humilment que, si som honestos amb nosaltres mateixos, també nosaltres podem trobar durs els ensenyaments de Jesús. 

Que difícil és perdonar sempre els qui ens fereixen. Que desafiant és acollir sempre l'emigrant i l'estranger. Que dolorós és suportar la desil·lusió, el rebuig, la traïció. Que incòmode és protegir els drets dels més fràgils, dels quals encara no han nascut o dels més ancians, que sembla que obstaculitzen el nostre sentit de llibertat.

Amb els sagraments del baptisme i de la confirmació, cada cristià és enviat per ser un missioner, un deixeble missioner. Tota l'Església en el seu conjunt està cridada a sortir per portar les paraules de vida eterna a les perifèries del món. 

Que la nostra celebració d'avui pugui confirmar a cadascun de vosaltres, pares i avis, nens i joves, homes i dones, religiosos i religioses, contemplatius i missioners, diaques i sacerdots, per compartir l'alegria de l'Evangeli. Que pugueu compartir l'Evangeli de la família com alegria per al món.

Fem nostra la pregària de sant Patrici, repetim amb alegria: 'Crist en mi, Crist darrere meu, Crist al meu costat, Crist sota meu, Crist sobre mi'».
-------
(de l'homilia del papa Francesc en l'Eucaristia celebrada ahir diumenge al Parc Phoenix, a Dublín - Irlanda).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Santa Mònica (Tagaste, 331 – Òstia, 387), mare de Sant Agustí, patrona de les dones casades.
-Santa Margarida, viuda.
-Sant Siagri, bisbe.
-Sant Roland, màrtir.
-Santa Landeberta, verge.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada