dissabte, 9 de juny del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 10 de juny de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 10 de juny de 2018
---------------------------

(del Papa Francesc, ahir dissabte 9 de juny, que va rebre al Vaticà a més 500 petits estudiants de les escoles de les perifèries de Milà i Roma; com a part de la iniciativa "El tren dels nens", organitzada per l'Atri dels Gentils. La primera pregunta dirigida a Francesc va ser formulada per Ana Greta, que va voler conèixer qui va ser la primera mestra que va tenir el Pontífex quan anava a l'escola):

«Mai oblideu als primers mestres, mai oblideu l'escola. Perquè són les arrels de la vostra cultura i no han de ser desarrelats, ja que tenir arrels ens ajudarà a donar flors i fruits.

La meva primera mestra es deia Estela. Era molt bona, ens ensenyava a llegir i a escriure. La vaig tenir des de primer a tercer grau i l'he recordat sempre, fins i tot després d'acabar l'escola. La trucava per telèfon sent jovenet i després com a sacerdot.

Després com a Bisbe, la vaig ajudar durant la seva malaltia. Va morir amb 94 anys i jo la vaig acompanyar sempre. Aquest record no ho oblido mai, us aconsello que tingueu presents en els vostres cors als primers mestres, perquè ells són les arrels de la vostra cultura, els primers que us van ensenyar a anar cap endavant de manera autònoma i per tant, recordar l'escola i els mestres, us ajudarà a donar bons fruits en les vostres vides».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Maurici, abat.
-Sant Asteri, bisbe.
-Sants Críspul i Restitut, màrtirs.
-Sant Landeric, bisbe.
-Sant Amanç, màrtir.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana X de durant l’any. 
Litúrgia de les Hores:
2a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada