divendres, 11 de maig del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 12 de maig de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 12 de maig de 2018 - Dia Mundial de les Aus Migratòries - Dia Internacional de la Infermeria
---------------------------
«Somiïn en gran, vagin endavant arriscant en la vida però sempre amb prudència, perquè la prudència no és un límit, sinó un canal que centralitza la seva energia.

No s'adormin, no perdin la capacitat de somiar desperts, és a dir, mirar més enllà, saber que un somni pot ancorar-se en una realitat. Però no es deixin robar l'esperança, no es deixin robar ni la capacitat de somiar, ni l'esperança, perquè l'esperança no defrauda i els portarà endavant, els portarà als èxits que vostès volen.

Els recordo que la Pàtria no ha començat amb vostès, que la història de la seva Pàtria no va començar amb vostès. Han de mirar cap enrere, a les arrels, a les arrels dels seus pobles, a les arrels que els van donar identitat als seus pobles, a les arrels de la seva família. Prenguin aquestes arrels i facin el pas endavant. Vostès han de fer el pas endavant, però amb un peu recolzat en les arrels, sinó cauran».
-------
(del Papa Francesc, als joves, en la visita que va efectuar ahir divendres 11 de maig a la seu de "Scholas Occurrentes" al Vaticà, situada a la Plaça Sant Calixte de Roma, on es va reunir i va conèixer a la nova generació de formadors d'aquesta institució i va inaugurar - connectant-se a través de vídeo conferència - altres noves seus de la Fundació). 
---------------------------
Santoral d'avui:

-Mare de Déu dels Desemparats, patrona de València i la seva regió, també la d’Argeme (Còria).
-Sant Pancraç (segles III-IV), màrtir romà.
-Sants Nereu i Aquileu (segles III-IV), soldats màrtirs a Roma.
-Sant Domènec de la Calzada (Rioja), patró dels enginyers de camins, canals i ports.
-Beat Álvaro del Portillo, bisbe, prelat de l’Opus Dei.
-Santa Electra, màrtir.
-Beat Francesc de Siena, prevere servita.
-Santa Domitil•la, verge i màrtir.
---------------------------
Tingueu un feliç dissabte i un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada