dimarts, 23 de gener del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 24 de gener de 2018

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 24 de gener de 2018
---------------
(2.- Del Papa Francesc el dimecres 17 de gener a la seva trobada amb els joves en el Santuari Nacional de Maipú de Xile):

«En el meu treball com a bisbe, vaig poder descobrir que hi ha moltes, però moltes, bones idees en els cors i en les ments dels joves. I això és veritat, vosaltres sou inquiets, cercadors, idealistes. 

Sabeu qui tenen problemes? El problema el tenim els grans que quan escoltem aquests ideals, aquestes inquietuds dels joves, amb cara de saberuts diem: "pensa així perquè és jove, ja madurarà, o pitjor, ja es corromprà". I això és veritat, darrere del "ja madurarà" contra les il·lusions i els somnis s'amaga el tàcit "ja es corromprà". 

Compte amb això! Madurar és créixer i fer créixer els somnis i fer créixer les il·lusions, no abaixar la guàrdia i deixar-se comprar per dos "xaroles", això no és madurar. Així que quan els grans pensem això, no ens feu cas».
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Francesc de Sales (Savoia 1567 – Lió 1622), bisbe de Ginebra i doctor de l'Església, patró dels periodistes i els escriptors.

-Mare de Déu de la Pau (Ronda).
-Sant Proget, màrtir.
-Sant Felicià, bisbe i màrtir.
-Sant Exuperanci, bisbe.
-Sant Isdebald, diaca i abat.
-Santa Xènia, verge.
-Sant Tirs, confessor.
-Sant Suran, abat.
-Sant Urbà, nen i màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada