dilluns, 11 de setembre del 2017

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimarts 12 de setembre de 2017

BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimarts 12 de setembre de 2017 - Dia de les Nacions Unides per a la Cooperació Sud-Sud
---------------------------
«Encara avui, a Colòmbia i al món, milions de persones són venudes com a esclaus, o bé pidolen una mica d'humanitat, un moment de tendresa, es fan a la mar o emprenen el camí perquè ho han perdut tot, començant per la seva dignitat i els seus propis drets.

La Verge Maria de Chiquinquirá i Pere Claver ens conviden a treballar per la dignitat de tots els nostres germans, especialment pels pobres i descartats de la societat, per aquells que són abandonats, pels emigrants, pels que pateixen la violència i la tracta. Tots ells tenen la seva dignitat i són imatge viva de Déu. 

Tots hem estat creats a imatge i semblança de Déu, i a tots nosaltres, la Mare de Déu ens sosté en els seus braços com a fills estimats».
----------
(del Papa Francesc en l'últim dia del viatge apostòlic a Colòmbia, quan va resar a les 12 del diumenge l'oració de l'Àngelus, davant del temple dedicat a Sant Pere Claver).
---------------------------
Santoral d’avui:

-El Santíssim Nom de Maria.

-Mare de Déu de Lluc, patrona de Mallorca.
-Sant Autònom, bisbe i màrtir.
-Sant Guiu, pelegrí.
-Beat Miró, prevere agustinià, a Sant Joan de les Abadesses.
-Santa Sara, mare de família.
-Sant Sir, bisbe.
-Sant Valerià, màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dimarts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada